maandag 13 mei 2013

Afterparty

Gisteren weer het grote familieverjaardagsfeest gevierd, een soort Kerstmis in de lente. En terwijl de regen een afterparty houdt, bewonder ik mijn nieuwe cadeautjes. Paarse en roze sokken, ik kies natuurlijk eerst de roze. Ze staan mooi onder een nonchalant omgeslagen spijkerbroek. Van een modeflater zal men mij dus niet betichten. Met deze sokken kan er vandaag niets misgaan!

En natuurlijk moest Mickey weer op het kastje zitten...

2 opmerkingen:

  1. Nou, zo via 'reageren met naam' lijkt het wel te lukken. Als ik het via google probeer dan krijg ik die anti-robot-spam-filter niet. Enfin, wondere wereld der techniek. Mooie sokken, ik zou zeggen combineer ze! :-)

    O, en nu lukt het wel via google, maar ik doe t toch zo, anders wordt er meteen naar mijn blog doorgelinkt. Als ik daar al moeite mee heb, hoe moet dat dan ooit op Facebook, haha. Naja, iedereen mag op mn blog kijken, maar niet zo maar jan en alleman. Pffff, digitaal gedoe;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De roze sokken zijn helaas alweer versleten, maar ik heb dit jaar weer mooie blauwe gekregen :)

    BeantwoordenVerwijderen

Heb je iets leuks toe te voegen? Gezellig! Plaats hier je reactie. Toon vervolgens aan dat je een echt mens bent (spamfilter). Tenslotte nog even geduld i.v.m. moderatie.