dinsdag 14 oktober 2014

Mokka-boomstam

Manlief was jarig en dat vierden wij... met een mokka-boomstam. Ik deed het kook- en bakwerk en manlief hielp mee de decoratie en de fotoshoot. Het recept komt van www.24kitchen.nl (mokka-boomstam). Ik gebruikte de halve hoeveelheid, anders paste de boomstam niet in onze koelkast!









Making of


Het recept begint met een eenvoudig biscuitdeeg.

Tony Chocolonely laat zich moeilijk in gelijke stukjes breken.

Banketbakkersroom: bijna zonde om nog verder te bewerken.

Het biscuitdeeg is klaar en wordt op plastic folie gelegd.

En rijkelijk belegd met mokkacrème, frambozen en pecannoten.

De stam wordt als een worst ingepakt om op te stijven in de koelkast.

























































































Fotoshoot

 



In het bos valt de boomstam bijna niet op...

1 opmerking:

  1. Wow, ziet er erg lekker maar ook vooral erg leuk uit! Dat ga ik ook eens proberen :-) Alhoewel, misschien moet ik eerst je koekjes eens doen, vooralsnog zitten ze nog in de pot ;)
    Felicitaties voor 'manlief'! :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Heb je iets leuks toe te voegen? Gezellig! Plaats hier je reactie. Toon vervolgens aan dat je een echt mens bent (spamfilter). Tenslotte nog even geduld i.v.m. moderatie.