dinsdag 23 juli 2013

2me jour: Mardi le 23 Juillet

[à 3me jour]

Een stuk vroeger dan de vorige dag zetten we de reis voort. Tolwegen of niet, 8 uur of 11 uur rijden: de keuze is snel gemaakt. Erg spectaculair is dat rijden niet; het mapje met cd's en de snoepjes worden dan ook gretig geconsumeerd. De cd's beginnen op te raken tegen het eind van de dag. Vele kilometers verder en vele euro's tol armer worden we het laatste stuk getrakteerd op een route over mooie bochtige wegen door indrukwekkende kloven. Dat is wel even leuk na de eindeloze saaie stukken snelweg. Eindelijk echt op vakantie!

In Castellane hebben we een leuke kleine camping uitgezocht. Erg bloemrijk en met een plekje in de schaduw van een caravan. Bij verkennen van het dorp blijkt heel Castellane bloemrijk en zelfs bestempeld als 'Ville fleuri'. We eten de overgebleven broodjes aangevuld met een baguette uit het dorp. Na het eten vinden we verkoeling bij de plaatselijke rivier, le Verdon.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb je iets leuks toe te voegen? Gezellig! Plaats hier je reactie. Toon vervolgens aan dat je een echt mens bent (spamfilter). Tenslotte nog even geduld i.v.m. moderatie.