zondag 23 november 2014

Moodboard, floating en quantumfysica

Ik wilde altijd al een moodboard maken om al mijn creatieve ideeëen te verzamelen. Maar met een werkweek van 60 uur is er weinig ruimte over voor creativiteit. Wel is er ruimte voor een moodboard over het dagelijks leven. Want zo'n moodboard ontstaat vanzelf!

Niet alleen op school, maar ook bij ons thuis in de gang hangt een krijtbord. Dit bord biedt ruimte voor boodschappen en berichtjes aan elkaar, kortom: ons steun en toeverlaat. Deze week ontstond zomaar een moodboard. Geen moodboard met plaatjes, maar wel een leuke samenvatting van onze drukke werkweek. Lees het van onder naar boven...

We sluiten deze malle week af met een ontspannen uurtje floaten in Deventer. Floaten is drijven op zout water, even weg van alle prikkels. Oeps, vergeten mijn trouwring af te doen. Gelukkig staat goud helemaal onderaan in de verdringingsreeks...

Verder hebben we heerlijk rondgestruind door de straten van Deventer met relaxte boetieks, hippe cafés, en stoffige boekenwinkeltjes. Een paar fijne CD's en wat boeken over quantumfysica rijker begeven we ons weer naar huis. Leuk voor het slapen gaan, aldus de mevrouw in de boekenwinkel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb je iets leuks toe te voegen? Gezellig! Plaats hier je reactie. Toon vervolgens aan dat je een echt mens bent (spamfilter). Tenslotte nog even geduld i.v.m. moderatie.