zondag 27 augustus 2017

Een dagje vakantie op Ameland

Tegen het einde van de zomervakantie bezochten we spontaan nog wat plekken, die we nog eens gezien wilden hebben, voor onze verhuizing. Zo waaiden we uit in Sint Jacobieparochie, waar we al graag kwamen toen Robin nog een pup was. En daar bedachten we ineens, dat manlief nog niet op de waddeneilanden was geweest.

Op maandag 14 augustus werd mooi weer verwacht en dus maakten we een plan om die dag in alle vroegte naar Holwerd te rijden voor een dagje Ameland. Hierbij een fotorapportage, die mogelijk gemaakt is door manlief.De boottocht

Het was nog vroeg toen we vertrokken. Robin zat wat onwennig op de boot, maar de tocht verliep verder prima.
Fietsen langs de kust

Het was nog steeds vroeg en dus heerlijk rustig op het eiland. Tussendoor even opwarmen op een terrasje met koffie en lekkernijen.

Rennen op het strand


En spelen in het water
De vuurtoren

Uiteindelijk bereikten we de vuurtoren. Daarna was het nog veel fietsen en Robin steeds laten afkoelen in het water. Want het was intussen erg warm geworden. Al met al was het een mooi dagje Ameland!
3 opmerkingen:

  1. Mooie plaatjes, ziet er idd uit als en fijn dagje op de Wadden :-) Groetjes Marieke (hier prachtig herfstweer, heerlijk zacht en mooie kleuren)

    BeantwoordenVerwijderen

Heb je iets leuks toe te voegen? Gezellig! Plaats hier je reactie. Toon vervolgens aan dat je een echt mens bent (spamfilter). Tenslotte nog even geduld i.v.m. moderatie.