zondag 7 januari 2018

Meer keukengeuren

Even een pauze in de updates over ons nieuwe huis. Ik kan haast niet wachten om de rest van het huis te laten zien. De slaapkamer met prachtige grote kledingkast, een aanwinst via Marktplaats. Onze werkkamer en de zolder, die nog nooit eerder zo goed was afgewerkt.

Maar al deze ruimtes zijn nog niet helemaal klaar. Alle dozen zijn uitgepakt (jeuh mijlpaal!), maar sommige dingen moeten nog een plaats krijgen. En de woonkamer zou ik voor het laatst bewaren. Daarom nemen we vandaag een extra kijkje in de keuken.
Voor het kijkje in de keuken neem ik jullie mee naar een nieuwe plaats op mijn blog. Je kunt hier ook komen via het tabblad "keuken". Sommige lezers hebben dit al ontdekt, want ik mocht al toffe reacties ontvangen!

In mijn keuken heb ik ook recepten geplaatst van mijn oude kookblog, dat ik heb opgeheven. En vanuit de keuken kun je ook altijd weer terug naar MijntjeWonders.


Klik hier voor een aantal heerlijke Spaanse Tapasgerechten. Ik wens jullie veel lees- en kookplezier!

1 opmerking:

  1. Leuk, lekker bezig weer met het bloggen in het nieuwe jaar. Ga zo door en natuurlijk ook nog via de blogwereld de beste wensen! Liefs Marieke vanuit een heleboel sneeuw :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Heb je iets leuks toe te voegen? Gezellig! Plaats hier je reactie. Toon vervolgens aan dat je een echt mens bent (spamfilter). Tenslotte nog even geduld i.v.m. moderatie.